2022. aasta Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus ja ITMA Aasia näitus toimuvad riiklikus konverentsi- ja näitustekeskuses (Shanghai) 20.–24. novembril 2022.

"Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus ja ITMA Asia" (ITMA Asia + CITME) on Hiina, Euroopa riikide ja Jaapani tekstiilitööstuse kõige olulisemate ühenduste ühistegevus, mille eesmärk on kaitsta tekstiilimasinate tootjate ja klientide huve kogu maailmas. ja parandada tekstiilimasinate näituste kvaliteeti.

Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus1
Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus2

Hiina tekstiilimasinate assotsiatsioon, Euroopa tekstiilimasinate tootjate komitee ja selle liikmesmaade ühendused, Ameerika tekstiilimasinate assotsiatsioon, Jaapani tekstiilimasinate assotsiatsioon, Korea tekstiilimasinate assotsiatsioon, Taiwani masinatööstuse assotsiatsioon ja teised suuremad tekstiilimasinate ühendused teistes riikides ja piirkondades deklareerivad kõik pidulikult, et "Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus ja ITMA Aasia näitus" on ainus näitus, mida nad Hiinas täielikult toetavad.

Pärast seitsme sessiooni edukat läbiviimist aastatel 2008–2021 jätkab Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus 2022 ja ITMA Aasia näitus jätkuvalt kontseptsiooni pakkuda kvaliteetseid teenuseid ülemaailmsetele tekstiilimasinate tootjatele ja tekstiilitööstuse klientidele ning teeb koostööd. luua platvorm ülemaailmsetele tekstiilimasinate tootjatele ja tekstiilitööstuse professionaalidele, et vahetada mõtteid ja üheskoos edasi liikuda.

Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus3
Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus4

2022. aasta Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus ja ITMA Aasia näitus toimuvad riiklikus konverentsi- ja näitustekeskuses (Shanghai) 20.–24. novembrini 2022.

Rahvusvahelise tekstiilimasinate näituse ülevaade
16. juunil 2021 lõppesid riiklikus konverentsi- ja näitustekeskuses (Shanghai) viis päeva kestnud Hiina rahvusvaheline tekstiilmasinate näitus ja ITMA Asia näitus.Tänavune tekstiilimasinate näitus kogus 65 000 külastajat üle kogu maailma.Külastajate arvult on esikohal Hiina, järgnevad Jaapan, Lõuna-Korea, Itaalia ja Saksamaa.2020. aasta rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus avas riikliku konverentsi- ja näitustekeskuse (Shanghai) kuus paviljoni.Kokku osales näitusel 1240 ettevõtet 20 riigist ja piirkonnast, näitusepindalaga 160 000 ruutmeetrit.

Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus5
Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus7
Hiina rahvusvaheline tekstiilimasinate näitus6

Postitusaeg: 23. märts 2022